Aan kind/jongere

In behandeling of begeleiding bij Compass Kids; dat klinkt heel spannend en dat begrijpen we ook!
Je weet niet wat je precies te wachten staat en wat je moet gaan doen. Eigenlijk valt het allemaal heel erg mee, want we zijn er tenslotte om jou te helpen. Daarom beginnen we altijd met een gesprekje om elkaar beter te leren kennen en om te ontdekken wat je lastig vindt of waar je mee zit.

Je moet niets, het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt! Na dit gesprek kunnen we gaan bepalen waarmee je het beste geholpen kunt worden. Dit bespreken we met jou, we beginnen nergens aan zonder dat jij het er mee eens bent.

Bij de verschillende kopjes op de site kun je vinden wat er precies gedaan wordt bij welke problemen. Zo kun je met iemand praten over de dingen waar je mee zit, creatief bezig zijn, een spel doen, er is van alles mogelijk.

Ook kan het zo zijn dat er onderzoeken bij je gedaan worden. Er wordt je dan bijvoorbeeld gevraagd om een vragenlijst in te vullen of om wat taakjes uit te voeren. We zullen vooral ons best doen om je op je gemak te laten voelen, zo bereiken we namelijk het meest.
 Vorige pagina