Aanmelden en kosten

Via ons aanmeldportaal op de homepage kunt u zich aanmelden voor een behandeling bij Compass Kids.

LET OP!
Op dit moment kunnen wij door het vertrek van één van onze psychiaters geen nieuwe crisisgevoelige cliënten onder de 16 aannemen. De verwachting is dat dit per 1 januari weer mogelijk zal zijn. De zorg voor onze huidige cliënten kan gewoon doorgaan. 

Gespecialiseerde GGZ

Sinds 1 januari 2015 is de psychiatrische zorg onderverdeeld in Generalistische Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Compass biedt alleen Gespecialiseerde GGZ aan. 

Vergoedingen jonger dan 18 jaar

De behandelingen en onderzoeken in  Specialistische GGZ bij Compass Kids worden voor jongeren tot 18 jaar vergoed door de gemeente. Met de gemeenten in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Noord-, Midden-, en Zuid-Limburg zijn er contracten afgesloten omtrent de vergoedingen.

Mocht er met uw gemeente geen contract lopen, dan betekent dit niet dat er geen vergoeding mogelijk is. We kijken dan per individu wat de mogelijkheden met de desbetreffende gemeente zijn. De administratie en regelingen worden door ons geregeld, hier hoeft u zelf niets in te doen. Wel is een verwijsbrief van een (huis)arts noodzakelijk.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons via:
Tel.nr. 088-033 27 03 of per e-mail: mail@compasskids.nl

Vorige pagina